Personal coaching

Inzicht is de eerste stap

Je komt met eender welk thema (zakelijk, relationeel, kinderen, enz). Via een persoonlijk gesprek krijg je inzicht in je momentele toestand om deze in zijn gehele context te plaatsen en ruimer te bekijken. Er wordt contact gemaakt met het diepste van je ziel, je ware zijn. Je krijgt verduidelijkende informatie die inzicht biedt in het probleem of de situatie. Het gesprek brengt opening waardoor je beter afgestemd geraakt op wat eigenlijk voor jou in de gegeven situatie het beste is (voelt) zodat je makkelijker tot de nodige beslissingen kan komen en/of makkelijker in het leven kan staan. Het stelt je in staat veranderingen aan te pakken en te realiseren vanuit je ware kern.


In je eigen kracht

Je krijgt als het ware een soort spiegel voor je met als doel je duidelijkheid te brengen in je eigen concrete situatie. Je krijgt de teugels in handen waarmee jij gemakkelijk(er) aan de slag kunt. Want jij weet het eigenlijk. Jij, in het diepste van je kern, weet wat goed voor je is.


Advies & begeleiding

De sessie combineert een synergie van intuïtief communiceren, telepathie, psychometrie, psychoscopie, magnetisme en spirituele kaart, afhankelijk van wat zich voor jou in het moment aandient. Deze bijzondere benadering laat je voelen wie je zelf bent, laat je ziel terug vrijuit ademen en zich ontplooien.


Duur

60 min.