Holistische lichaamsmassage

Lichamelijke en geestelijke ontspanning

De holistische massage is een harmoniserende en
totaal-ontspannende lichaamsmassage. De massage verbindt, heelt en brengt een zalige rust, voelbaar tot in de diepste lagen van je bewustzijn. Meer nog, je ervaart jezelf als geheel van lichaam en geest in diepe verbondenheid met al wat is.
Je versmelt met je hele zijn in het moment.


Een moment helemaal voor jou

Eerst ga je een half uurtje op de verwarmde ligtafel met halfedelstenen. Dit zorgt reeds voor een diepe ontspanning en maakt het lichaam soepel. (zie rubriek Halfedelstenen gezondheidsconcept) Daarna word je in volle respect gemasseerd met warme natuurlijke oliën verrijkt met etherische oliën. Deze oliën hydrateren/voeden je huid en zorgen voor extra ontspanning. Je geniet van een vloeiend geheel van harmoniserende handen, afwisselend zacht en diep, specifiek afgestemd op jouw noden. Alles gaat terug stromen en er ontstaat een gevoel van heelheid. Je mag er zijn, volledig. De massage brengt je naar wie je in wezen bent, bevrijd van alle maatschappelijke druk en beslommeringen.


Eenheid van lichaam en geest

Een holistische massage geeft je organen een positieve impuls, je levensenergie wordt in evenwicht gebracht, het laat je toe te genieten en een diepe ontspanning wordt bereikt. De lichaamsmassage zorgt ervoor dat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt zodat afvalstoffen in het lichaam sneller en beter worden afgevoerd. Hierdoor wordt je weerstand verhoogd, je ontspanning bevorderd en uiteindelijk je spijsvertering verbeterd. Dankzij de combinatie met de verwarmde ligtafel met halfedelstenen worden deze resultaten geoptimaliseerd en ervaar je een volmaakte eenheid tussen lichaam en geest.


Duur

30 min. halfedelstenen gezondheidsconcept + 60 of 90 min. massage


Arrangement

De holistische massage wordt ook aangeboden in combinatie met een aromatische lichaamspeeling en kleipakking. Voor een extra zuivering en verwennerij van het lichaam. (Zie rubriek Genietertjes voor lichaam & geest).