Japanse gezichtsmassage

Een traditionele Japanse kunst verfijnd tot een waar juweeltje

Japanse gezichtsmassage is een unieke massagevorm geinspireerd door de Japanse medische kunst. Het neemt elk deeltje van kruin tot schouder onder handen. Niet alleen de gezichtshuid en gezichtsspieren worden behandeld maar ook de dieperliggende gezichtsweefsels komen aan bod door stimulatie van de acupunctuurpunten en meridianen (energiebanen). Dit gebeurt op een heel natuurlijke wijze via vingerdruk en strijkbewegingen.


Resultaat

Een aantal belangrijke meridianen doorlopen het gezicht. Door stimulatie van deze energiebanen komt je lichaam in balans. De immuniteit (weerstand) verhoogt en het stressgehalte verlaagt. Je krijgt een frisse jonge uitstraling en je haarconditie verbetert. Hoofdpijn en spanningen in de nek maken plaats voor een rustig en prettig gevoel. Naast een natuurlijke facelift geniet je van een weldadige koesterende massage. Via een lymfedrainage op het einde van deze gezichtsmassage worden vrijgekomen gifstoffen op een natuurlijke manier verwijderd. Ideaal als je minder houdt van een volledige lichaamsmassage.
(inclusief gelaatsreiniging en ontspanningsritueel)


Pure harmonie

De Japanse gezichtsmassage wordt ook aangeboden in combinatie met een gelaatsverzorging "Pure Harmony". Voor een omhullende verzorging die huid, zintuigen en nek/schoudergebied harmoniseert. De harmonie laat zich werkelijk voelen tot in de toppen van de tenen!


Duur

75 min. (zonder gelaatsverzorging)
120 min. (met gelaatsverzorging)