Halfedelstenen gezondheidsconcept

Verwarmde spekstenen ligtafel met infrarood

Warmte ontspant & herstelt

Door de jaren heen is ons lichaam verzuurd en verslijmd met mogelijke bewegingsbeperking en verminderde bloeddoorstroming tot gevolg. Door de diep indringende warmte gaan deze slijmen verzachten waardoor gewrichten, bloed-en haarvaten en andere weefsels ontlast worden. De voedende aangename warmte die zich via het centrale zenuwstelsel tot in de kleinste uiteinden verspreidt, blijft lange tijd in het lichaam aanwezig. Deze warmte gaat ook een grote rol spelen in stressbestrijding.
Een betere doorbloeding van het lichaam zorgt voor een sneller herstel.


Infrarood

Het menselijk lichaam reageert op de zon. Hoe meer je in contact komt met de zon hoe beter je je voelt. In de zomer ben je over het algemeen gelukkiger, gezonder en fitter dan in de koude winter. Warmte is voedend, ontspannend, geeft affectie en laat transpireren. Infrarood straalt op dezelfde frequentie het licht uit als de zon met al deze positieve effecten als gevolg. Maar de infrarood verwarmt niet alleen het lichaam. Door zijn warmte worden ook de halfedelstenen geactiveerd waardoor ze energetisch en fysisch opgeladen worden. Andere voordelen van infrarood zijn: verhoogde bloedcirculatie; verdrijving van toxische afvalstoffen uit het lichaam; verlichting van spier-en gewrichtspijn; vermindering van spanning en vermoeidheidsverschijnselen; een gezonde huidskleur.


Zuivering

Het lichaam wordt diep opgewarmd. Door de warmte gaat het lichaam zich openen. Via het lymfesysteem worden de vrije radicalen of afvalstoffen naar buiten gewerkt. Via het bloedstelsel en de urine maar vooral via transpiratie banen deze afvalstoffen zich een weg naar buiten.


Werking

Het lichaam wordt ontzuurd en ontgift. Tegelijkertijd neemt je lichaam via de huid en de geopende poriƫn de specifieke werking van iedere halfedelsteen tot zich en wordt zo geremineraliseerd.


Resultaten

Door de verwarmde speksteen, de halfedelstenen en de infrarood ondergaat het lichaam een ontgiftende en harmoniserende totaalbehandeling. Het lichaam voelt zich herboren en gezuiverd. Niet alleen lichamelijk maar ook mentaal is deze gezondheidstafel uitermate effectief. Het voelt aan alsof je de stress en negatieve energie letterlijk uit je lichaam voelt stromen. Je bent precies een half uurtje gaan sporten. Na de behandeling is een duidelijke versoepeling van het lichaam waar te nemen. Andere vaststellingen: versnelde afbraak van melkzuur na intensief sporten; werking van de nieren wordt geoptimaliseerd; snellere revalidatie na een operatie; vermindert pijn/stijfheid/stramheid in de rug, nek, schouders, in de heupen en ledematen; biedt hulp bij verkoudheden en winterhanden -en voeten; minder gevoelig voor blessures; algemene gezonde lichaamsconditie; strakker lichaam; biedt soelaas bij allerlei spierziektes, ...


Duur

30 min.


Arrangement

Dit halfedelstenen gezondheidsconcept vormt de basis voor de Holistische massage, al dan niet in combinatie met een aromatische lichaamspeeling en kleipakking.